— Nieuwe voorraad wrijfletters

De wrijfletters vliegen deze dagen de deur uit, dus hoog tijd om nieuwe voorraad aan te vullen!

Zodra de actuele bestellingen zijn verwerkt, zullen er weer nieuwe soorten worden toegevoegd in de webshop.

Dus hou het in de gaten!

2 gedachten over “— Nieuwe voorraad wrijfletters”

 1. Geachte heer/mevrouw,
  Ik ben op zoek naar wrijfletters, schuin schrift, { b.v. script MT Bold} of wat erop lijkt, grootte plus/minus 4 à 5 mm. Zowel Kapitalen als kleine letters. Ik hoop dat u mij nog aan eeen paar velletjes kunt helpen.

  Beantwoorden
  • Beste Jo,
   Behalve de soorten schuin die al op de website staan (bv #762, #780, #781), heb ik nog een paar andere. Stuur me als je wilt een email naar info@depapierhandel.com dan kan ik desgewenst wat foto’s sturen.
   Vriendelijke groet,
   Simone

   Beantwoorden

Plaats een reactie